Bröllopsmusik - vi ger er tips och råd
bokamusik.nu

Bröllopsmusik - musik till bröllop och vigsel


Hur väljer man vigselmusik / bröllopsmusik till själva vigselakten ?

Musik under vigselakten är en viktig ingrediens för att rama in bröllopet på ett personligt och stämningsfullt sätt. Genom professionellt framförd bröllopsmusik så förstärker man också det känslomässiga deltagandet hos såväl brudpar som föräldrar, familj, släkt och vänner. Vi hjälper er gärna att komma i kontakt med duktiga solister, både manliga och kvinnliga, samt en hel rad duktiga musiker som med fördel är med och förgyller er stora dag. Om ni behöver tips på bröllopsmusik som passar att framföras under vigselakten klickar ni på den röda "mer info" knappen här nedan.

Förslag på bröllopsmusik

Cocktailmusik medans bröllopsgästerna minglar runt ?

Väldigt ofta så fotograferas brudparet efter vigselakten. Bröllopsgästerna minglar då som oftast runt med bubbel och eventuellt något tilltugg på festlokalen . Denna stund är viktig av flera skäl. För det första så är det en chans för gästerna att bryta isen och börja skapa relationer (Två släkter träffas kanske för första gången, kompisar till er som inte känner varandra etc). För det andra så sätter det denna stund avtryck på hur bröllopsfesten kommer att fortlöpa. Blir det en stel middagssittning eller kommer bröllopsgästerna känna sig så trygga i sitt sällskap så att de vågar bjuda på sig själva.

Vi tror att med väl avvägd musikunderhållning under cocktailminglet lättar upp stämningen, hjälper gästerna att närma sig, underlättar konversation m.m. Klicka på den röda "mer info" knappen för att få tips på några coverband och duos som du kan engagera till bröllops mingel.

Läs mer

Coverband, duo, trubadur eller discjockey till dansen på bröllopsfesten ?

Det är ett par olika faktorer som man ska ta hänsyn till innan man bestämmer sig för vad som är lämpligt på just ert bröllop. Antal gäster, medelålder, vilken typ av lokal samt dess storlek, vilken stämning önskar ni ( fullt drag, mysigt, barhäng, stilfullt, mycket dans etc), er avsatta budget för musikunderhållning? Vi lovar att hjälpa er att hitta en optilmal lösning. Kontakta gärna oss så går vi tillsammans igenom era förutsättningar och önskemål. Var inte rädd för att fråga oss om tips och råd. Det är dessutom gratis!

Kontakta oss angående bröllopsmusik via mejl: info@bokamusik.nu
eller ring Richard på tel. 070-848 44 00 eller Joakim på tel. 070-898 11 00


Du kan också fyllla i vårt kontaktformulär som ni finner här >>>


Linda ifrån Stockholm Trio